Något alla borde unna sig, det är en ansiktsbehandling i Göteborg. Det är något både kroppen och själen mår bra av. Kanske du fått en ansiktsbehandling Göteborg presentkort? Då finns det ju inget som hindrar dig att boka en tid redan nu!

När det kommer till ansiktsbehandlingar, så är det så att det finns flera olika. Vad du ska ha för typ beror helt och hållet på vad du har för hudtyp. Bokar du en ansiktsbehandling i Göteborg hos Advanced Skin Care så kommer du att få 15 minuter med kost- och näringskonsultation. Det så att du får fastställt vad du har för hudfysik samt så att du kan få en skräddarsydd ansiktsbehandling som passar just dig. I alla typer av ansiktsbehandling i Göteborg så kommer vissa saker ändå att ingå. Det är hudanalys, peeling, portömning och ansiktsmask.

Ge bort ansiktsbehandlingar i present

Är det så att du redan har gjort flera ansiktsbehandlingar i Göteborg på egen hand och upptäckt hur bra det är? Varför inte ge släkt och vänner en ansiktsbehandling Göteborg presentkort? Så kan även de få njuta av detta. Om du ger bort ett presentkort, så kan de själva välja om det ska vara en ansiktsbehandling eller om de hellre vill ha en annan sorts behandling. 

Detta eftersom att hos Advanced Skin Care finns en massa olika sorters behandlingar. Det är ögonbehandling, fotvård, hudslipning, dermapen, hårborttagning, injektionsbehandling och mycket mer. Det är fördelen med presentkorten, att de inte är specifika för en viss sorts behandling. Du kan så klart även köpa ett eget presentkort till dig själv om du vill!